Párazárással a huzat ellen is sokat tehet!

2022. jan 4. | Párazárás

Párazárás megbízható cégtől, megfizethető áron! Vegye igénybe szolgáltatásunkat, ha hatékonyabb hőszigetelésre vágyik és szeretné megszüntetni a huzatot!

Sajnos sokan küszködnek otthonuk hőszigetelésével. Tény, hogy a megfelelően kivitelezett hőszigetelés nélkül nem sokat tehetünk a kellemes belső hőmérséklet megőrzéséért, de az is fontos, hogyha rászántuk magunkat a hőszigetelésre, akkor ne feledkezzünk meg a párazárásról sem. Hogy mit is jelent ez pontosan, és miért érdemes vele foglalkozni? Az alábbiakban ezt mutatjuk be.

A párazárás szigetelés fontos része az ingatlan teljes hőszigetelésének. Több jelét is tapasztalhatjuk annak, hogy szükség lenne rá. Egyrészt az állandó huzat: ha a föld közelében hidegebb van, ha mindig fázik a lábunk, az a huzat miatt van. Ezt persze nem az ajtót-ablakot becsapó huzatként kell elképzelni, ebből csak annyit érzékelünk, hogy a lakás nem melegszik fel eléggé és a föld közelében mindig hideg van. A párazárás szükségességére utal a páralecsapódás is: ha az ablakokon nedvességet érzékelünk vagy ha még rosszabb esetben a falak is vizesek, akkor sürgős megoldásra van szükség, mert a penész gyorsan megjelenik és sajnos nehéz tőle megszabadulni. Annak, aki úgy érzi, hogy a klíma szinte hatástalan, nem hűt, szintén érdemes a párazárás irányában keresnie a hibát. A megfelelő párazárás hiánya okozza ugyanis azt is, hogy a kellemesen hűvös levegő szinte azonnal kiszökik a tömítetlen réseken, és a lakás percek alatt átmelegszik, ha kikapcsoljuk a készüléket.

Egy szó, mint száz: a párazárással nem csak komfortosabbá, hanem költséghatékonyabbá is tehetjük otthonunkat, ezért célszerű beiktatni. Ajánljuk mindenkinek, aki a fenti jelenségeket tapasztalja, és szeretné igazán hatékonnyá tenni a hőszigetelést.

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért! Cégünk régóta foglalkozik párazárással, és kedvező áron végzi a szolgáltatást. Kérje bátran ajánlatunkat Ön is, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére!

Kapcsolódó cikkek