Korszerűsítse ingatlanját otthon felújítási támogatással!

A szigetelés pályázat kedvező feltételeket kínál ahhoz, hogy korszerűsítse ingatlanját. A támogatásnak köszönhetően a munkálatok nem terhelhetik meg.

Bizonyos ingatlanok meglehetősen korszerűtlennek számítanak energetikai szempontból. Ez nagy mértékben rontja az épületek értékét, komfortérzetét, arról nem beszélve, hogy még anyagi terhekkel is nehezítik az ott élők helyzetét. Értelemszerűen az ilyen házak fenntartása komoly kiadásokkal járhat, ami a mostani energiaárak ismeretében igencsak kihívások elé állíthatják az érintetteket.

Napjainkban egy felújításért is mélyen a pénztárcába kell nyúlni, viszont a minőségi alapanyagok, szakszerű kivitelezés hozzájárulnak ahhoz, hogy az épületek élhetők, gazdaságosan fenntarthatók legyenek.

Itt az otthonfelújítás támogatás, használja ki!

A kormányzat új otthonfelújítási támogatást hirdetett meg idén, amit mindenképp érdemes kihasználniuk azoknak, akiknek ingatlanja alacsonyan teljesít energetikai szempontból is.

Fontos, hogy azon személyek pályázhatnak, akiknek háza 1990. december 31. előtt épült.
Emellett az energetikai számítás is feltétele a támogatásnak. Ennek roppant pontosnak kell lennie, mert a hitelügyintézésnél számítanak ezen adatok, érthető okokból nagyon szigorúan odafigyelnek rá.

Szigetelés pályázat, ami kedvező feltételeket kínál

Ez a lehetőség 2024. június 3-án léphet életbe, és, ha minden igaz, 2025. december 31-ig lehet majd pályázniuk az érdeklődőknek.

A kapott támogatást többek között homlokzati hőszigetelés kivitelezésére is fel lehet használni. A szakszerű munkával nagy mértékben lehet csökkenteni azt a legalább 25%-os energiaveszteséget, ami akkor keletkezhet, ha nincs szigetelés a falakon.

Számítani lehet arra, hogy már a pályázat ideje alatt egyre több kiváló szakember lesz lekötve. Nem tanácsos tehát az utolsó pillanatra hagyni a megkeresést, célszerű már most felvenni velünk a kapcsolatot, amennyiben tudja, hogy részt fog venni a pályázaton.

Segítünk, hogy otthona korszerű legyen, a szigetelés után Ön jelentősen csökkentheti az ingatlan fogyasztását.

Ha szeretne bővebb információkat kapni, forduljon hozzánk bizalommal a feltüntetett elérhetőségeinken, és tájékoztatjuk a részletekről.