Miért szükséges a cellulóz szigetelés ipari ingatlanok esetében is?

2023. febr 13. | Fújható isocell szigetelés

A cellulóz szigetelés ipari ingatlanok esetében is jó választás. Tegye fenntarthatóbbá cége telephelyét, teremtsen komfortosabb körülményeket egyszerűen!

Napjainkban sajnos egy átlagos méretű lakás fenntartása is igen sokba kerül, nem beszélve egy nagy méretű ház vagy akár egy ipari ingatlan rezsijéről. Szerencsére már egyre többen vannak vele tisztában, hogy hosszú távon csak a megfelelő hőszigetelés jelenthet megoldást, azonban sokan visszakoznak a munka árának láttán. Mi most mégis azt javasoljuk, hogy egy kicsit gondolkodjon velünk, hogy miért éri meg a cellulóz szigetelés ipari ingatlanok esetén is!

A piszkos anyagiak: a rendszeres kiadásokat faraghatja le a fújható cellulóz szigeteléssel

Egy ilyen, hatalmas alapterületű épület fűtése, illetve hűtése akár több százezres tétel is lehet havonta, még akkor is, ha nem is igazán az ideális hőmérséklet elérése a cél, hanem csupán egy kellemesebb, elviselhetőbb hőfok. A jobbik eset, ha az ingatlanban „csupán” a dolgozók kényelme, jobb munkakörülményei miatt van szükség fűtésre, illetve nyáron hűtésre, hiszen ilyen esetben néhány fokos eltérés a spórolás jegyében nem árt.

Nehezebb a helyzet, ha maga a tevékenység miatt kell folyamatosan egy bizonyos hőmérsékleten tartani az épületet, mert így sajnos nem igazán lehet másképp lefaragni a költségekből, mint jobb hőszigeteléssel. A cellulóz szigetelés azonban a nagy területű ingatlanok esetében is megfizethető áron kivitelezhető, hatása azonnal érződik és hosszú távon segít csökkenteni a kiadásokat. 

Jobb munkakörülmények: nem elhanyagolható, hogy a dolgozók hogyan érzik magukat!

Nem szerencsés úgy spórolni a fűtésen, hogy sokkal lejjebb vesszük a hőfokot, mert ez nyilvánvalóan rontja a munkakörülményeket. Azonban takarékoskodni a jelenlegi helyzetben muszáj. A cellulóz szigetelés ebből a szempontból az arany középút, hiszen segít a kellemes belső hőmérséklet megtartásában.

A fújható cellulóz szigetelés egyszeri kiadás, de hosszú távon segít spórolni. Amennyiben felkeltettük iránta az érdeklődését, kérje bátran ajánlatunkat ipari ingatlanon történő kivitelezésre is!

Kapcsolódó cikkek