Fújható cellulóz szigetelés: a környezetbarát megoldás

2022. júl 25. | Fújható isocell szigetelés

fújható cellulóz szigetelés nem csupán hatékony és kedvező árú, de környezetbarát megoldást is nyújt az otthonaink szigetelésére.

A környezetvédelem az a téma, ami napjainkban egyre gyakrabban és egyre szélesebb körben része a mindennapoknak, ám sajnos nem mindenkinél, és nem elegendő mértékben. Beszélni ugyanis könnyű róla, ám sokan még a hulladékok szelektív gyűjtését sem tartják fontosnak, mondván, „ha csak én teszem, az semmit se számít”. Óriási tévedés, ráadásul a környezet védelmét nem csak úgy lehet elősegíteni, hogy aktívan teszünk érte, hanem környezetbarát anyagok felhasználásával is, amire kiváló példa a fújható cellulóz szigetelés választása a más szigetelőanyagok helyett.

fújható cellulóz szigetelés ugyanis környezetbarát anyag, aminek alapanyaga a cellulóz, amit pedig újrahasznosított papírból állítanak elő. A cellulóz rövid időn belül, biológiailag lebomlik, tehát lényegesen jobb választás, mint bármilyen műanyag termék, vagy épp az üveg- és kőzetgyapot, ám a „környezetbarát” jelzőt nem csak ezért használhatjuk rá; ennél többről van szó.

fújható cellulóz szigetelés ugyanis egyrészt hosszú élettartammal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy egy épület teljes élettartamán át képes azt tökéletesen szigetelni, másrészt az épület bontásakor külön gyűjtött, fújható cellulóz szigetelést újra fel is lehet használni egy másik épületnél, méghozzá ugyanolyan hatásfokkal, mintha vadonatúj lenne.

fújható cellulóz szigetelés hatásfoka ráadásul többnyire jobb, mint más szigetelőanyagoké, a beépítése gyors, a költsége pedig kifejezetten alacsony, azaz minden szempontból előnyös. Ha szeretne Ön is tenni a környezetünk védelméért, és ezt szívesen összekötné olyan előnyökkel is, mint az alacsonyabb energiaköltségek, a komfortosabb életvitel és a magasabb értékű ingatlan, válassza a fújható cellulóz szigetelést, és garantáltan nem fogja megbánni a döntését!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne bennünket megbízni a fújható cellulóz szigetelés beépítésével, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel és árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Kapcsolódó cikkek