A fújható tetőszigetelés segít, hogy télen ne szökjön ki a meleg

2023. okt 26. | Fújható isocell szigetelés

A fújható tetőszigetelés ideális megoldást nyújt, ha szeretné, hogy télen bent maradjon a meleg. Szigetelje a tetőt cellulózzal, keressen minket bizalommal!

Az utóbbi években még inkább előtérbe került a megfelelő hőszigetelés fontossága, hiszen az energiaárak rendkívül magasak lettek, és sajnos továbbra is igen kiszámíthatatlanul változnak. Szerencsére ma már többféle technológia is rendelkezésünkre áll, de az alábbiakban bemutatjuk, hogy miért jelent a cellulóz szigetelés ideális választást a tetőszigeteléshez.

A tető szigetelése sajnos gyakran háttérbe szorul a falak szigetelése mellett, pedig ez legalább ugyanolyan fontos lenne a tökéletes végeredmény érekében. Elég csak végig gondolni azt az egyszerű fizikai törvényszerűséget, hogy a meleg levegő könnyebb, ezért felfelé száll. Ebből kikövetkeztethető, hogy a hőveszteségnek egy nagy része a tetőn át távozik.

A tető hőszigetelése ezért rendkívül fontos, nélküle aligha érhető el igazán látványos eredmény. De miért ideális ehhez a cellulóz?

A cellulóz egy természetes anyag, nem ártalmas az egészségre, kiemelkedően jól hőszigetel, nem tűzveszélyes, résmentesen bejuttatható a kívánt terültre, hatékonysága nem romlik idővel és nagy előnye továbbá, hogy úgynevezett fújható tetőszigetelés, vagyis gyorsan és egyszerűen oldható meg vele a szigetelés. Ezek a tulajdonságok teszik igazán népszerűvé és költséghatékonnyá a cellulózt.

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki szeretné tökéletesíteni otthona hőszigetelését, illetve a lehető leghamarabb szeretné csökkenteni a fűtésszámlát. A fújható tetőszigetelés eredménye azonnal érezhető, így akár már idén télen is jelentős összeget spórolhat meg vele. Nyakunkon a tél, egyre hidegebb van, ne halogassa tovább Ön sem a feladatot!

Amennyiben a fújható tetőszigetelés iránt érdeklődik, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal akár még a mai nap folyamán, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére, és minden felmerülő kérdésére válaszolnak! Kérje ajánlatunkat, hogy mielőbb megkezdődhessen a munka!

Kapcsolódó cikkek