A fújható szigetelés növeli az ingatlan piaci értékét is!

2023. jan 30. | Fújható isocell szigetelés

A fújható szigetelés komfortosabbá és költséghatékonyabbá teszi az ingatlant, ugyanakkor a piaci értékét is növeli, így mindenképpen megéri költeni rá.

Az ingatlanok hőszigetelése szerencsére jó pár éve folyamatosan napirenden van, de az utóbbi időszakban tapasztalt drasztikus áremelkedésnek köszönhetően most minden eddiginél többen szeretnék hőszigeteltetni az otthonukat. Azonban sajnos kétségtelen, hogy ez egy nagy beruházás, ezért sokan megijednek az árától, pedig mindent egybevetve bárki láthatja, hogy tényleg megéri és egyáltalán nem kidobott pénz az ára.

A fújható szigetelés egy környezetbarát, hatékony és nem utolsó sorban rendkívül tartós hőszigetelési forma. A rengeteg előnyéről már számtalanszor esett szó, azonban az, hogy ez a technológia nem csak az ingatlan komfortját, hanem az értékét is növeli, még mindig nem eléggé köztudott.

Ha valaki napjainkban lakást szeretne venni, teljesen természetes, hogy figyelembe veszi azt is, hogy az adott ingatlan fenntartása átlagosan mennyibe kerül, illetve mennyit kell ráköltenie ahhoz, hogy tökéletesítse. Ezért egy olyan ház, amelyen már sor került a fújható szigetelés elvégzésére, hatalmas előnyre tehet szert a szigeteletlen, esetleg kevésbé tartós módszerekkel szigeteltekkel szemben.

A fújható szigetelés sokat hozzátesz otthona értékéhez, és ez napjainkban korántsem nem elhanyagolható tény. Bárkinek alakulhat úgy az élete, hogy költöznie kell, el kell adnia a lakását, és egyáltalán nem mindegy, hogy ilyen esetben milyen árat kaphat érte. A fújható szigetelés egyik előnye a tartóssága, vagyis, hogy a cellulóz nem tömörödik, nem vékonyodik el, így évek múlva is ugyanolyan értékkel bír majd, mint „frissen”.

Magának a fújható szigetelésnek az ára több dologtól függ, ezért érdemes kérnie pontos árajánlatunkat és az alapján eldönteni, hogy belevág-e. Cégünk a legkorszerűbb technológiával áll rendelkezésére, megfizethető áron. Ha kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Kapcsolódó cikkek