Cellulóz befújásos szigetelés: spóroljon Ön is a fűtésen!

2021. okt 28. | Fújható isocell szigetelés

cellulóz befújásos szigetelés több szempontból is előnyös megoldást nyújt az ingatlanok hőszigetelésének megoldásához!

Egy ház szigetelés nélkül télen hideg, nyáron meleg, és bár mindkettő ellen van megoldás, meglehetősen drágák, és nem is igazán hatékonyak. A fűtés segítségével ugyan elérhető a lakótér kellemes hőmérséklete, ám a hőérzet nem lesz megfelelő, hiszen a falakból és a födémből sugárzik a hideg, ami a hőhídjelenség számlájára írható, és lassan, de biztosan a penészedés is megindul majd, ami további problémákat okoz. Ami a nyári hőséget illeti, csupán a légkondicionálót kell megvásárolni sok százezer forintért, majd szintén meglehetősen drágán beépíttetni, és utána „csupán” az üzemeltetés költségeit kell fizetni. Könnyen belátható, hogy egyik rosszabb, mint a másik, hiszen nem csak gondokat okoz a szigetelés hiánya, avagy alacsony hatékonysága, de még rendkívül sok pénzbe is kerül. A cellulóz befújásos szigeteléssel azonban mindezen problémák elkerülhetőek!

cellulóz befújásos szigetelés hatékonysága a legjobbak közé emeli ezt a technológiát, mivel a befújásnak köszönhetően a szigetelés résmentes lesz, így hőhidak sem képesek kialakulni. A kellemes hőmérséklet ez által kisebb energiabefektetéssel is elérhető, és a hőérzet is optimális lesz, ráadásul a penészes falak rémképe is elfelejthető, nyáron pedig nem, vagy csak alig lesz szükség a légkondicionáló berendezés használatára, mivel a cellulóz befújásos szigetelés nem engedi áthevülni a falakat, így pedig a lakótér sokáig képes hűvös maradni. A legnagyobb előny azonban a költségmegtakarítás, hiszen a cellulóz befújásos szigetelés kedvező áron építtethető be az ingatlanokba, és az elkészülte után viszonylag hamar meg is térül ez a befektetés, utána pedig úgymond csak termeli a pénzt!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a cellulóz befújásos szigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Kapcsolódó cikkek